2012-03-27 | 22:23:15

Gimme gimme some lovin', every night and every day.

Jag har mycket svårt för elaka människor, har aldrig förstått riktigt varför man skulle vilja såra någon med flit. Något jag inte heller riktigt förstår är människor som kommenterar anonymt på bloggar och dessutom kommenterar fruktansvärt obehagligt och ibland direkt kränkande.
Efter att ha fått alldeles för många kommentarer av den sorten så kollade jag upp ip-adressen.

Ip-adressen visade sig tillhöra ett stort transportföretag här i staden, jag tyckte det var fruktansvärt irriterande och ringde upp företaget. De såg på detta väldigt allvarligt eftersom det kan ge företaget dåligt rykte och att det dessutom är väldigt oetiskt att göra sådant på arbetstid, när man faktiskt borde jobba. Personalansvariga skickade ett mail till alla anställda och påminde dem om deras it-policy, och försäkrade mig om att nästa gång det händer ska han spåra upp personen som gjort det. Det hade i för sig inte behövts för efter att ha googlat företaget är jag ganska säker på vem det är som trakasserar mig. En av kommentarerna var "gud vad du är sorglig", jag brukar inte ta upp sådant här i min blogg men det enda som är sorgligt med denna situationen är att denna personen efter nästan två år inte kan släppa mig och gå vidare.

Med det sagt tänker jag nu släppa detta en gång för alla och jag hoppas att du också kan göra det, nästa gång ringer jag din chef och namnger dig. Have a good one!

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Konstnärssjäl och attentionwhore i samma skepnad. Jag delar med mig för mycket, ibland för lite. Allt handlar egentligen om kärlek och musik.

Jag har en dotter som är det ljuvligaste jag och resten av världen skådat. Jag har en familj som inte är av denna värld. Jag har vänner som går rakt in i kategorien familj. Dessutom har jag min pojkvän, min skatt, min hjälte.


Bloggnamnet fick jag från en av mina favoritlåtar "I hennes små skor" med Armand Mirpour.
Kontakta mig:
socker_beta@hotmail.com