2014-03-27 | 15:59:00

Don't patronize me.

Turn down the lights
Turn down the bed
Turn down these voices
They're inside my head
Lay down with me
Tell me no lies
Just hold me close
And don't patronize me
Don't patronize me.

Skitmänniska, du är född i piss. Och ja, du har piss i hjärnan. Alla bra förolämpningar innehåller ordet "piss". Jag behöver tydligen vara ensam, behöver visst börja tänka, borde göra en massa. Men jag sitter så jävla bra här just nu.

Herregud, trodde inte man kunde sakna någon, något, så här mycket. Hade gjort vad som helst för att få tillbaka dig. Hade lyssnat på Melissa Horn, ätit tistlar, gått långpromenader i skogen, använt leggings som byxor. Om jag slipper lyssna på Melissa Horn blir jag dock glad.

 
Ps. Going once, going twice, going RED! Ds
2014-03-26 | 21:18:00

Just you wait. If you run, I will wait.

 
I'm always here
Waiting for you all alone
Eyes of the night
Just to see, see you home.
 
Det är två av oss här inne. Eller?
 
2014-03-26 | 19:07:57

If you are not ready for love, how can you be ready for life?

Som jag saknar dig.
 
 
Mina dagar flyter ihop, vissa bra, vissa dåliga. Vissa förstår, vissa förstår inte alls. Jag bara önskar att du hade det bättre där du är. Att jag var bättre för dig. Ger jag dig whiplashskador? Livet ger mig whiplashskador. Allt jag skriver blir deprimerande, och väggarna ger mer utrymme för varje bokstav som trycks ner. Gud vad jag älskar dig. Älskar dig så mycket och tror du hade haft det bättre utan mig. Tror verkligen det. Men jag är för egoistisk för att någonsin lämna dig. Kommer aldrig lämna dig. Om väggarna så ska sitta klistrade vid min hud resten av mitt liv, jag lämnar dig aldrig. Utan dig är jag bara jag.
 
 
Som jag saknar dig.
Som jag saknar dig.
 
 
 
 
Konstnärssjäl och attentionwhore i samma skepnad. Jag delar med mig för mycket, ibland för lite. Allt handlar egentligen om kärlek och musik.

Jag har en dotter som är det ljuvligaste jag och resten av världen skådat. Jag har en familj som inte är av denna värld. Jag har vänner som går rakt in i kategorien familj. Dessutom har jag min pojkvän, min skatt, min hjälte.


Bloggnamnet fick jag från en av mina favoritlåtar "I hennes små skor" med Armand Mirpour.
Kontakta mig:
socker_beta@hotmail.com